Gebitsprothese

Is uw eigen gebit niet helemaal compleet meer? Dan is een gebitsprothese een prima oplossing. Dat kan bij hello.smile op verschillende manieren. Wij adviseren u hier graag over.

Gedeeltelijke gebitsprothese

Is het nog niet nodig om al uw tanden en kiezen te vervangen? Dan adviseren wij een gedeeltelijke gebitsprothese. Deze zit met ankers vast aan uw bestaande gebit.

Volledig kunstgebit

Is het tijd om uw complete gebit te vervangen? Dan kunt u bij ons terecht voor een volledig kunstgebit. Niet van echt te onderscheiden.

Hoe pijnlijk is een gebitsprothese?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt of u veel pijn kunt verwachten met een gebitsprothese of dat het wel meevalt. Daarom zijn we ook altijd zo blij als u uitspreekt dat u angstig bent. Dan houden wij er rekening mee. Afhankelijk van het type prothese dat u krijgt, delen we graag de ervaringen van anderen met u.

Ook over de financiën denken wij mee

Wij willen u niet in financiële problemen brengen. Dus als wij u een gebitsprothese adviseren en de kosten zijn eigenlijk te hoog voor u, laat het ons dan vooral weten. Dan komen we gewoon met een alternatieve oplossing die wél past binnen uw budget. Ook over de dekking van uw (aanvullende) zorgverzekering vertellen wij u graag meer. We weten precies welke verzekering welk bedrag vergoedt van welke behandeling. Een volledig kunstgebit wordt bijna volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Een gedeeltelijke gebitsprothese wordt alleen grotendeels vergoed vanuit de aanvullende tandartsverzekering.

Hoe zit het met de zorgverzekering?
  • Een volledig kunstgebit boven en/of onder wordt grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering.
  • U heeft daarvoor dus geen aparte tandartsverzekering nodig.
  • Eventueel betaalt u nog wel eigen risico en eigen bijdrage, afhankelijk van uw situatie.

 

Spoedgevallen

Buiten de reguliere openingstijden kunt u bij acute pijnklachten bellen met de aangesloten tandartsenpost.

Laatste nieuws

Volg hier de laatste updates

hello.smile is altijd op zoek naar mogelijkheden om te blijven ontwikkelen. En bij alle nieuwe plannen vragen we ons eerst af: wordt de patiënt hier beter van? Vaak is het antwoord dan volmondig ja! Wat we zoal doorgevoerd hebben? Alle nieuwsitems en ontwikkelingen lees je hier.

hello.smile TRIOS 3D digitale mondscanner

Sinds kort zijn onze praktijken uitgerust met een een TRIOS 3 D digitale mondscanner. Voortaan kunnen wij facetten, kronen en kleine bruggen maken zonder afdrukpasta’ s te gebruiken. Het gebruik van de scanner zorgt dat we e.e.a. in 3D model kunnen omzetten. Heel veel comfort voor patienten dus en voor medewerkers erg leuk om met de nieuwe ontwikkelingen te werken.