Over ons

hello.smile heeft drie vestigingen in Oost Nederland met hechte behandelteams. En met veel aandacht voor u als patiënt. We willen hoogwaardige zorg leveren en kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Onze vakmensen werken met volledige toewijding aan uw gebit. Met het bezoeken van congressen en het volgen van nascholingscursussen doen zij dit volgens de allerlaatste inzichten. Dit met voor u als resultaat een mooi gebit in een gezonde mond.

Tandartsfobie?

Graag bieden wij hulp aan patienten met angst voor de tandarts. Bent u al lang niet bij de tandarts geweest omdat u er zo vreselijk tegenop ziet? Zet dan nu de eerste stap. Dan helpen wij u met de volgende stappen.

We denken graag mee

We willen in onze praktijken een ontspannen omgeving bieden, waarbij we naast aandacht voor uw gebit ook oog hebben voor uw persoonlijke situatie. Niet alleen omtrent uw gezondheid, maar ook op financieel vlak denken we graag met u mee.

Ons ultieme doel is het creëren van een glimlach. Een échte glimlach. Zonder stress. Zonder schaamte. Zonder angst.

Inschrijven als nieuwe patiënt
hello.smile home of happy smiles.

Voorbeeld extra content.

Spoedgevallen

Buiten de reguliere openingstijden kunt u bij acute pijnklachten bellen met de aangesloten tandartsenpost.

Laatste nieuws

Volg hier de laatste updates

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen van hello.smile?
U kunt zich ook inschrijven op de nieuwsbrief en ons volgen via de socials.

hello.smile TRIOS 3D digitale
mondscanner

Sinds kort zijn onze praktijken uitgerust met een een TRIOS 3D digitale mondscanner. Voortaan kunnen wij facetten, kronen en kleine bruggen maken zonder afdrukpasta’ s te gebruiken. Het gebruik van de scanner zorgt dat we e.e.a. in 3D model kunnen omzetten. Heel veel comfort voor patienten dus en voor medewerkers erg leuk om met de nieuwe ontwikkelingen te werken.