Borculo

hello.smile heeft drie vestigingen in Oost Nederland met hechte behandelteams. En met veel aandacht voor u als patiënt. We willen hoogwaardige zorg leveren en kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Bij hello.smile Borculo bestaat het behandelteam uit twee tandartsen en een mondhygiënist.

Mag ik kiezen?

U bepaalt zelf bij welke tandarts u wordt ingepland. In Borculo werken tandartsen Dorita en Bibi en zij helpen u graag. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Daarom proberen we u zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar in te plannen. Geef het gerust aan als u liever bij een collega behandelt wilt worden. We begrijpen dat een klik met een behandelaar goed moet zijn en soms wat lastig uit te leggen is. Zeker als u zo’n fijne band had met tandarts Middelhof en Auda die nu gestopt zijn. U kunt ons hier altijd over benaderen. Graag zelfs. Er wordt nog hard gezocht naar een 3e tandarts, zodat we snel naar volledige bezetting van maandag t/m vrijdag kunnen. De praktijk is nu geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag. Voor acute spoed kunt u tot die tijd op de andere werkdagen terecht in Eibergen.

We denken graag mee

We werken met Zorgsom. Dit is een softwaretool voor tandartsen en mondhygiënisten. Zorgsom berekent welk deel van een mondzorgbehandeling u als patiënt vergoed krijgt vanuit uw basis-, aanvullende- en tandartsverzekering. Wij kunnen u met behulp van deze indicaties goed voorlichten over de kosten van het behandelplan en inzichtelijk maken wat u zelf moet bijdragen. De begroting die we u meegeven kunt u ook altijd overleggen met uw verzekeraar, zodat u exact weet wat u te wachten staat. Is een begroting voor u niet toereikend of heeft u toch nog vragen over de behandeling? Vraag onze behandelaren naar meer informatie of alternatieven.

 

Spoedgevallen

Buiten de reguliere openingstijden kunt u bij acute pijnklachten bellen met de aangesloten tandartsenpost.

Laatste nieuws

Volg hier de laatste updates

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen binnen hello.smile?
U kunt zich ook inschrijven op de nieuwsbrief en ons volgen via de socials.

hello.smile TRIOS 3D digitale mondscanner

Sinds kort zijn onze praktijken uitgerust met een een TRIOS 3D digitale mondscanner. Voortaan kunnen wij facetten, kronen en kleine bruggen maken zonder afdrukpasta’ s te gebruiken. Het gebruik van de scanner zorgt dat we e.e.a. in 3D model kunnen omzetten. Heel veel comfort voor patienten dus en voor medewerkers erg leuk om met de nieuwe ontwikkelingen te werken.