Eibergen

hello.smile heeft drie vestigingen in Oost Nederland met hechte behandelteams. En met veel aandacht voor u als patiënt. We willen hoogwaardige zorg leveren en kiezen voor een persoonlijke aanpak.

Bij hello.smile Eibergen bestaat het behandelteam uit vier tandartsen, twee mondhygiënisten en preventieassistentes.

Mag ik kiezen?

U bepaalt zelf bij welke behandelaar u wordt ingepland. In Eibergen werken tandartsen Bert Harm, Regien, Justyna en Bibi en mondhygiënisten Elisabeth en Mariëlle, zij helpen u graag. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Daarom proberen we u zoveel mogelijk bij dezelfde behandelaar in te plannen. Bij Bert Harm worden geen nieuwe patiënten ingepland. Wel behandelt hij zijn bestaande patiënten (hopelijk nog jaren). Geef het gerust aan als u liever door een collega behandeld wilt worden. Dit kan vanwege behandeltijd ook een argument zijn. We begrijpen dat een klik met een behandelaar goed moet zijn en soms wat lastig uit te leggen is. U kunt ons hier altijd over benaderen. Graag zelfs.

We denken graag mee

We werken met Zorgsom. Dit is een softwaretool voor tandartsen en mondhygiënisten. Zorgsom berekent welk deel van een mondzorgbehandeling u als patiënt vergoed krijgt vanuit uw basis-, aanvullende- en tandartsverzekering. Wij kunnen u met behulp van deze indicaties goed voorlichten over de kosten van het behandelplan en inzichtelijk maken wat u zelf moet bijdragen. De begroting die we u meegeven kunt u ook altijd overleggen met uw verzekeraar, zodat u exact weet wat u te wachten staat. Is een begroting voor u niet toereikend of heeft u toch nog vragen over de behandeling? Vraag onze behandelaren naar meer informatie of alternatieven.

 

Spoedgevallen

Buiten de reguliere openingstijden kunt u bij acute pijnklachten bellen met de aangesloten tandartsenpost.

hello.smile TRIOS 3D digitale mondscanner

Sinds kort zijn onze praktijken uitgerust met een een TRIOS 3D digitale mondscanner. Voortaan kunnen wij facetten, kronen en kleine bruggen maken zonder afdrukpasta’ s te gebruiken. Het gebruik van de scanner zorgt dat we e.e.a. in 3D model kunnen omzetten. Heel veel comfort voor patienten dus en voor medewerkers erg leuk om met de nieuwe ontwikkelingen te werken.