hello.smile opent een vestiging in Borculo

 

In juni 1985 heeft tandarts Middelhof zijn tandartsdiploma behaald aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Bijna onvoorstelbaar nu, maar er heerste toen een tandartsenoverschot. Daarom vertrok hij naar Portugal, waar hij een eigen praktijk heeft opgezet en zo’n 15 jaar heeft gewerkt. In augustus 2001 kwam hij weer naar Nederland en wel naar Borculo.

Hij gaat nu stoppen als tandarts

In 2023 zal Coen Middelhof definitief stoppen met werken. Velen van zijn patiënten zijn groot en/of oud geworden in de jaren dat ze kwamen. Soms zag hij ‘de kinderen van’ en soms zelfs al ‘de kinderen van de kinderen’… Het is als een leuke serie op tv die stopt en waarvan je niet weet hoe het met iedereen afloopt, zo omschrijft Coen Middelhof. Met veel passie heeft hij zich ingezet en zo betrokken heeft hij zich ook opgesteld in de overgang naar hello.smile.

Opvolger: hello.smile

Hoe gaat het nu verder?
1) patiënten die nog een controle hebben staan tot 1 januari 2023, worden door tandarts Middelhof geholpen. Er worden geen nieuwe controles meer bij hem afgesproken. De afspraken voor volgend jaar kunnen al wel worden ingepland. Vanaf januari vindt er een overgang plaats naar de nieuwe tandarts van hello.smile.
2) vanaf september 2022 maakt tandarts Middelhof alle gestarte behandelingen af, maar begint geen nieuwe behandelingen meer.

hello.smile zal vanaf januari 2023 behandelingen starten vanaf de locatie aan de Burgemeester Bloemersstraat 32 in Borculo. Bestaande patiënten hoeven niet opnieuw ingeschreven te worden. Wilt u patiënt worden? Dat kan. We nemen nog nieuwe patiënten aan.

Voor vragen naar aanleiding van deze overname kunt u contact opnemen met de praktijk in Eibergen via telefoonnummer 0545-471329. Zij staan u telefonisch graag te woord. U kunt ook mailen naar borculo@hellosmile.nl